Logframe Consulting Office

Magyar | English

LOGFRAME TANÁCSADÓ IRODA A PÉCSI ROTARY ADVENT TÁMOGATÓI KÖZÖTT

pécsi Rotary Club 2014-ben hagyományteremtő céllal elindította a Rotary Advent kezdeményezést, melynek keretében az adventi időszak 24 napján minden este egy-egy pécsi tehetséges és anyagilag rászoruló diákot részesített 100-100 ezer Ft támogatásban. Az adományokat pécsi vállalkozások, civil szervezetek és magánszemélyek ajánlották fel e nemes célra.


2014. december 20-án a Logframe Tanácsadó Iroda a MarkCon Kommunikációs Kft-vel közösen élhette át - a Rotary mozgalom jelmondatának is számító - cselekvő humanizmus nagyszerű érzését, adományozottunk a pécsi PTE 1. sz. Gyakorló Általános Iskola 8. c. osztályos diákja, Szeteli Ádám tanuló volt. A támogatást a két vállalkozás nevében Márton György, a Logframe Tanácsadó Iroda munkatársa nyújtotta át a díjazottnak a pécsi Széchenyi téren, ezt követően az iskola színvonalas műsorát élvezhette a téren megjelent szép számú közönség.

Nagy örömünkre szolgál és büszkék vagyunk arra, hogy részt vállalhattunk a pécsi Rotary Club e példamutató kezdeményezésében.

A kezdeményezésről bővebben:
http://rotary.hu/megszepitettek-a-csaladok-karacsonyat/