INNOVÁCIÓ

KIEMELT REFERENCIÁINK

A Mecsekérc Zrt. és konzorciumi partnerei kutatás-fejlesztési projektjének célja egy Bogád, Ellend, Keszü, Kozármisleny, Magyarsarlós, Nagykozár, Pécs, Pécsudvard, Pellérd, Romonya és Szemely településeket érintő 200 km² nagyságú kutatási terület geotermikus potenciáljának felmérése. A feltárt eredmények ismeretében az érintett településeknek lehetősége nyílik az esetleges geotermikus potenciál hasznosítására.

Megbízó: Mecsekérc Zrt.

Kezdési év: 2015

Operatív Program: GINOP

Összköltségvetés: 1,767,306,218 Ft

Projektben elvégzett feladatunk:A Logframe Tanácsadó Iroda felelt a teljes körű pályázati dokumentáció elkészítéséért, mely magába foglalta a pályázati adatlap és mellékletek összeállítását, továbbá projektmenedzsment feladatokat látott el a projekt megvalósítása során.

Kifejlesztésre került egy olyan, az átlagos olajipari költségszint 50%-a alatt maradó, de a legjobb olajipari gyakorlatnak megfelelő színvonalú technológia, amely nemzetközi szinten is versenyképes lett. 100-300 méter hosszúságú visszasajtolási szakaszok , másrészt kidolgozott egy speciális hidraulikus rétegrepesztési technológiát, az ún. Frac&Pack technológiát, a laza, felső-pannon homokkövekbe történő visszasajtolás számára.

Megbízó:Mecsekérc Zrt.

Kezdési év: 2017

Operatív Program: GINOP

Összköltségvetés: 2,663,081,537 Ft

Projektben elvégzett feladatunk: A Logframe Tanácsadó Iroda felelt a teljes körű pályázati dokumentáció elkészítéséért, mely magába foglalta a pályázati adatlap és mellékletek összeállítását, továbbá projektmenedzsment feladatokat látott el a projekt megvalósítása során.

 

Megbízó: Kontakt Elektro

Kezdési év: 2018

Operatív Program: GINOP

Összköltségvetés:  182,645,128 €

Projektben elvégzett feladatunk: A Logfarem Tanácsadó Iroda felelt a teljes körű projektmenedzsment feladatok ellátásáért.

A projekt célja egyrészt egy elektromechanikus elven működő vibroszeiz S-hullám forrás és hozzá tartozó kiegészítő berendezések beszerzése, a jelenlegi mérési rendszerbe integrálása, másrészt a mérési, adatfeldolgozási és kiértékelési technológia olyan irányú fejlesztése, amely lehetővé teszi a mérnöki tervezéshez szükséges kőzetfizikai paraméterek minőségellenőrzött számítását.

Megbízó: GEOMEGA

Kezdési év: 2017

Operatív Program: GINOP

Összköltségvetés: 203,428,055 Ft 

Projektben elvégzett feladatunk: Pályázati dokumentáció teljes körű elkészítése (pályázati adatlap, mellékletek összeállítása); Teljes körű projektmenedzsment ellátása, továbbá szálláshely szolgálatása.