TURIZMUS

KIEMELT REFERENCIÁINK

A kerékpárút hálózat fejlesztés Mohács, Belisce és Pélmonostor területén történik az EuroVelo 6 és 13 hálózathoz való csatlakozással. Az alábbi tevékenységek kerülnek megvalósításra: kerékpárút építése (12,5 km kerékpár út) és „soft” elemek (rendezvények, kerékpár versenyek, többnyelvű kiadványok, internet kampány, eszközök és berendezések beszerzése), valamint  turisztikai promóció.

Megbízó: Mohács Város Önkormányzata

Kezdési év: 2013

Operatív Program: Interreg

Összköltségvetés: 1,945,260.00 €

Projektben elvégzett feladatunk: A Logframe Tanácsadó Iroda felelt a teljes körű projektmenedzsment feladatok ellátásért, illetve a beszerzések lebonyolításáért.

A projekt keretében kerékpárút épült, illetve kerékpáros útvonal került kijelölésre Mohács belterületén, továbbá egy kerékpártároló került kialakítása (40 kerékpár számára) a központi buszpályaudvaron. Ezen kívül megtörtént az EuroVelo 13 útvonal kijelölése Villány és Sátorhely között, valamint az EuroVelo 6 útvonal Sátorhely és Udvar közötti szakaszára elkészültek az engedélyes tervek. Megtörtént egy 50 férőhelyes sétahajó beszervezése is a Duna természeti értékeinek bemutatása céljából. A horvát oldalon elkészült a Pélmonostor (Beil Manastir) és Hercegszőlős (Kneževi Vinogradi) közötti kerékpáros útvonal (építés és kijelölés).

Megbízó: Mohács Város Önkormányzata

Kezdési év: 2017

Operatív Program: Interreg

Összköltségvetés: 1,110,294.00 € 

Projektben elvégzett feladatunk: A Logframe Tanácsadó Iroda felelt a teljes körű pályázati dokumentáció elkészítéséért, mely magába foglalta a pályázati adatlap és mellékletek összeállítását. A projekt során felelős volt a turisztikai marketing feladatainak megvalósításáért, valamint a turistahajó működtetését segítő határon átnyúló víziturisztikai akcióterv elkészítéséért.

A pályázat keretében kiépítésre került Barcs és Drávatamási között az EuroVelo 13 nemzetközi kerékpáros túraútvonal 8,6 km-es szakasza. Elkészült a teljes magyar-horvát határtérség kerékpárturisztikai térképe, illetve több rendezvényre is sok került. A horvát oldalon is elkészült a határ és Kapela Dvor közötti kerékpáros útvonal kijelölése, valamint szolgáltatásfejlesztési célú beruházásokra került sor a Janković kúria területén.

Megbízó: Barcs Város Önkormányzata

Kezdési év: 2017

Operatív Program: Interreg

Összköltségvetés: 1,982,494.18 € 

Projektben elvégzett feladatunk: A Logframe Tanácsadó Iroda közreműködött a pályázati dokumentáció elkészítésében, továbbá ellátta a projektmenedzsment- és turisztikai marketing feladatokat a megbízó, Barcs Város Önkormányzata számára.

A projekt keretében megvalósult a mohácsi sokác olvasókör kezelésében lévő sokác ház felújítása, mely az átalakítást követően egy modern, interaktív tanulást és szórakozást lehetővé tevő kulturális térré vált. Emellett elkészült a sokácok kulturális hagyományait bemutató gazdago illusztrált kétnyelvű kiadvány. Emellett elkészült a horvátországi Čepinben a helyi kulturális központ fejlesztése.

Megbízó: Mohács Város Önkormányzata

Kezdési év: 2017

Operatív Program: Interreg

Összköltségvetés: 947,360.68 € 

Projektben elvégzett feladatunk: A Logframe Tanácsadó Iroda felelt a teljes körű pályázati dokumentáció elkészítéséért, mely magába foglalta a pályázati adatlap és mellékletek összeállítását. Továbbá ellátta a projekt során a tejes projektmenedzsment-feladatokat.

A pályázat keretében számos innovatív koncepció megvalósításra került, mint például: telefonos applikáció, multimédiás szökőkút, fényfestések, érintőpadlós tánctanulás és interaktív étterem.

Megbízó: Mohács Város Önkormányzata

Kezdési év: 2016

Operatív Program: TOP 1.2.1

Összköltségvetés: 849,000,000 Ft 

Projektben elvégzett feladatunk: A Logframe Tanácsadó Iroda felelt a pályázathoz szükséges teljes körű üzleti terv – és a hozzá kapcsolódó valamennyi dokumentáció elkésztéséért, melyek a következők voltak: vezetői összefoglaló, a projektgazda bemutatása, fejlesztési igény megalapozása, a tervezett fejlesztés tartalmának kidolgozása , marketingterv, pénzügyi elemzés.