RÓLUNK MONDTÁK

MOLNÁR JÁNOS VEZÉRIGAZGATÓ – MECSEKÉRC ZRT.

„Három éve állunk üzleti kapcsolatban a Logframe Tanácsadó Iroda Kft-vel. Ez idő alatt több projekt előkészítésében és végrehajtásában dolgoztunk együtt, így meggyőződhettünk arról, hogy professzionális és naprakész tudással rendelkeznek a hazai és nemzetközi pályázati lehetőségek terén. A minőséget és a vevői igényeket maximálisan szem előtt tartó szakembereket ismerhettünk meg bennük, megbízhatóságuk, rugalmasságuk és igényességük a tervezéstől a kivitelezésig minden területen érvényesül.”

HIRTH FERENC ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ – KONTAKT-ELEKTRO KFT.

„A sok éves ismeretség, és egymás pályafutásának ismeretében  került sor a közelmúltban első üzleti kapcsolatunk realizálására. Az alapos elemző és előkészítő munka meghozta a várt sikert. A telephely fejlesztési beruházásunkhoz megnyert pályázati támogatás a precíz pályázatírásnak köszönhetően teszi lehetővé, hogy 1300 m2-es műhelycsarnok építésének átfutási idejét 6 hónapra tervezhettük. Azt kívánjuk, hogy a következő projektünkben is együtt legyünk sikeresek.”

DR. FEDOR FERENC ÜGYVEZETŐ –  GEOCHEM KFT.

„Márton Gyurival és cégével évek óta dolgozunk együtt kisebb-nagyobb projekteken. Komoly, megbízható partner, aki egyrészt tisztában van a gazdasági környezettel, a lehetőségekkel, másrészt tudja, hogy befektetett munka nélkül nincs eredmény. Célra- és lényegre törő, a feladatot professzionálisan közelíti meg, és mivel cégünk hasonló szemléletű, ezért súrlódásmentesen tudunk együttműködni. Ennek eredménye a több, mint 1 mrd Ft értékű projektcsomag, melyet közösen, csapatban dolgozva hoztunk össze. Gyuriék cégét tudom ajánlani bárkinek, aki korrekt, képes csapatban dolgozni és tisztában van azzal, hogy a cégek fejlődésének záloga az innováció és a kreativitás.”

ORMAI ISTVÁN – NAGYATÁD VÁROS POLGÁRMESTERE

„Manapság nehéz olyan partnert találni aki képes a szakmai felkészültséget és a felelősségteljes üzleti magatartást hosszú távon magas szinten tartani. Mi megtaláltuk! Közös munkáink során a Logframe Kft. csapatát a dinamizmus, a szervezettség és a lelkesedés jellemezte. Pályázati anyagaink gyorsan, rugalmasan készültek, ami számunkra fontos az olykor szűk határidők esetében. Nincs megoldatlan feladat és betarthatatlan határidő, bár tegnapra Ti sem vagytok képesek bármit megcsinálni. Így több év távlatából is szeretném megköszönni munkátokat és a továbbiakhoz sok sikert kívánni Nektek.”