SAJÁT PROJEKTJEINK

Projekt címe: Kreatív Kézműves és Helyi Termék Klaszter létrehozása a Dél-Dunántúlon

Pályázati konstrukció: DDOP-1.1.3-11 – Vállalati együttműködés és klaszterek támogatása
Projekt költségvetése: 28 591 160 Ft
Támogatás összege: 22 521 928 Ft
Megvalósítás évei: 2011 – 2013

Projekt rövid összefoglalója: A projekt célja egy induló Kézműves és Helyi Termék Klaszter létrehozása és hozzá kapcsolódó projekt tevékenységek megvalósítása, ezen keresztül a klasztertagok piaci helyzetének javítása és versenyképességük növelése. Egy olyan új, innovatív, széleskörű együttműködésen alapuló gazdasági kezdeményezést kívánunk megvalósítani, melynek célja a hagyományőrző kézműves és helyi termékek hatékony, kreatív piacra juttatása és promóciója.

www.madehungary.hu

 

Projekt címe: Integrált CRM rendszer követelményspecifikációja és bevezetési tanácsadása

Pályázati konstrukció: DDOP-1.1.2-10-2010-0001 Hasznos tanácsok, sikeres üzletmenet – vállalati tanácsadás a dél-dunántúli régióban
Projekt költségvetése: 5 800 000 Ft
Támogatás összege: 2 900 000 Ft
Megvalósítás évei: 2013 – 2014

Projekt rövid összefoglalója: A tanácsadói pályázat az elsődleges cél egy olyan összefoglaló leírás megalkotása volt, mely a rendszer tervezése során a célcsoportok igényeit, elvárásait veszi alapul. Meglévő és potenciális partnereinket olyan eszközökkel kívánjuk elérni, melyek kiemelik termékeink egyediségét, egyúttal korlátozottabb büdzsé keretein belül is megvalósíthatóak. A tanácsadási folyamat eredményeként lehetőség vált arra, hogy termékeinkhez, fogyasztóinkhoz és piaci súlyunkhoz méltó webes felülettel és egyéb online kommunikációs eszközökkel érhessük el a jövőben a célcsoportunkat.