Fenntartható Fejlődés

Tevékenységünk alapját a szociális és környezeti problémák feltárása és azok megoldására irányuló gazdasági fejlesztések adják.

Kövesse híreinket Facebook oldalunkon!
Nemzetközi Együttműködés

Cégünk projekt előkészítési, menedzsment és megvalósítási szerepet vállal több határmenti együttműködési (CBC), transznacionális (INTERREG) és innovációs (Horizon2020, EIT) projektben is.

Önkormányzati és Vállalkozói Tanácsadás

Bizalommal keressen minket, projektfejlesztés, válságmenedzsment és vállalkozás vezetési, pénzügyi kérdésekben. Tanácsadóként, cégünk tevékenységei közé tartozik az európai uniós és hazai pályázatok kidolgozása és menedzsmentje is – mind az önkormányzati és a vállalkozói ügyfélkör számára.

Területfejlesztés

Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek térségi tervek, koncepcionális, stratégiai és operatív programok kidolgozásában. Részt vettünk többek közt a Dél-Dunántúli Regionális Operatív Program kidolgozásában és megvalósításában, valamint több regionális és kistérségi szintű stratégiai tervdokumentum kialakításában is.

previous arrow
next arrow
Slider

Story

The basic philosophy of our company, which has been operating since 2007, is to provide a full range of services to our partners. We take an active part in the preparation of development programs and projects, and we also try to think together with our clients in the envisioning and detailed elaboration of developments. More than 15 years of experience gained by the company’s employees provide a good basis for us to offer appropriate answers and solutions to unexpected situations and problems that arise during the implementation of development projects.

Our specialists have worked in regional development or previously worked for a regional development agency. As a result, they have gained extensive work experience on “both sides” of the support system. This experience is a great advantage when it comes to thinking with the head of the funding organization and macro-level goals. In addition, through previous work experience, we have gained a wide network of contacts, both among municipalities and businesses, as well as among professionals managing support policy.

Szolgáltatásaink

Projektfejlesztés és management

Cégünk filozófiájából következik, hogy a projektek előkészítésében aktív szerepet vállalunk, hiszen a projekt sikeressége érdekében elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű időt és energiát fordítsunk a projektek tervezésére. A klasszikus pályázat kidolgozáson túlmenően igyekszünk együtt gondolkodni partnereinkkel az előkészítési folyamatban, javaslatokat teszünk a projekt kidolgozására annak érdekében, hogy a projektek megvalósíthatósága zökkenőmentes lehessen.

Programozás, tervezés

Munkatársaink évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek térségi tervek, koncepcionális, stratégiai és operatív programok kidolgozásában. Részt vettünk többek közt a Dél-Dunántúli Regionális Operatív Program kidolgozásában és megvalósításában, valamint több regionális és kistérségi szintű stratégiai tervdokumentum kialakításában is.

Projekt válságmenedzsment

Számos alkalommal kapottunk megbízást pályázati válságkezelésre, így több reménytelennek tűnő projekt megvalósításában vállaltunk meghatározó szerepet, oly módon, hogy az ügyfél a lehető legkevesebb kárt legyen kénytelen elszenvedni a projektmegvalósítás kapcsán korábban felmerült hiányosságok miatt.

Vállalkozói tanácsadás

Induló és működő mikro-, kis – és középvállalkozások számára nyújtunk pénzügyi és üzleti tanácsadást. Több éves szakmai és vállalkozás vezetési ismeretek birtokában, személyes tanácsadások során igyekszünk a konkrét kérdéseket, problémákat megválaszolni és megoldani.

Projektnyilvánoság és kommunikáció

Európai uniós pályázatok kötelezően előírt nyilvánossági és projektkommunikációs feladatkörének kidolgozását és e feladatok szakszerű lebonyolítását is vállalja cégünk.

Nemzetközi projektfejlesztés

Munkatársaink értékes kapcsolati tőkével rendelkeznek a horvát határ menti megyék, valamint az európai uniós támogatások felügyeletét ellátó magyar és horvát minisztériumi szervek tekintetében. A horvát-magyar projektszintű együttműködésekben cégünk a jövőben még aktívabban kíván részt vállalni, számos tématerületen tervezzük határ menti projektek kidolgozását és megvalósítását. Továbbá más európai támogatású innovációs és kutatási projektben is végzünk menedzsement és szakértői, kutatói munkát.

Híreink

Ügyfeleink véleményei

Manapság nehéz olyan partnert találni aki képes a szakmai felkészültséget és a felelősségteljes üzleti magatartást hosszú távon magas szinten tartani. Mi megtaláltuk! Közös munkáink során a Logframe Kft. csapatát a dinamizmus, a szervezettség és a lelkesedés jellemezte. Pályázati anyagaink gyorsan, rugalmasan készültek, ami számunkra fontos az olykor szűk határidők esetében. Nincs megoldatlan feladat és betarthatatlan határidő, bár tegnapra Ti sem vagytok képesek bármit megcsinálni. Így több év távlatából is szeretném megköszönni munkátokat és a továbbiakhoz sok sikert kívánni Nektek.

ORMAI ISTVÁN

ÜGYVEZETŐ – NAGYATÁD VÁROS POLGÁRMESTERE

Három éve állunk üzleti kapcsolatban a Logframe Tanácsadó Iroda Kft-vel. Ez idő alatt több projekt előkészítésében és végrehajtásában dolgoztunk együtt, így meggyőződhettünk arról, hogy professzionális és naprakész tudással rendelkeznek a hazai és nemzetközi pályázati lehetőségek terén. A minőséget és a vevői igényeket maximálisan szem előtt tartó szakembereket ismerhettünk meg bennük, megbízhatóságuk, rugalmasságuk és igényességük a tervezéstől a kivitelezésig minden területen érvényesül.

MOLNÁR JÁNOS

VEZÉRIGAZGATÓ – MECSEKÉRC ZRT.

A sok éves ismeretség, és egymás pályafutásának ismeretében került sor a közelmúltban első üzleti kapcsolatunk realizálására. Az alapos elemző és előkészítő munka meghozta a várt sikert. A telephely fejlesztési beruházásunkhoz megnyert pályázati támogatás a precíz pályázatírásnak köszönhetően teszi lehetővé, hogy 1300 m2-es műhelycsarnok építésének átfutási idejét 6 hónapra tervezhettük. Azt kívánjuk, hogy a következő projektünkben is együtt legyünk sikeresek.

HIRTH FERENC

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ – KONTAKT-ELEKTRO KFT.

Márton Gyurival és cégével évek óta dolgozunk együtt kisebb-nagyobb projekteken. Komoly, megbízható partner, aki egyrészt tisztában van a gazdasági környezettel, a lehetőségekkel, másrészt tudja, hogy befektetett munka nélkül nincs eredmény. Célra- és lényegre törő, a feladatot professzionálisan közelíti meg, és mivel cégünk hasonló szemléletű, ezért súrlódásmentesen tudunk együttműködni. Ennek eredménye a több, mint 1 mrd Ft értékű projektcsomag, melyet közösen, csapatban dolgozva hoztunk össze. Gyuriék cégét tudom ajánlani bárkinek, aki korrekt, képes csapatban dolgozni és tisztában van azzal, hogy a cégek fejlődésének záloga az innováció és a kreativitás.

DR. FEDOR FERENC

ÜGYVEZETŐ – GEOCHEM KFT.

Logframe Tanácsadó Iroda

7621 Pécs, Rákóczi út 13/b 1/8.

T: +36-30-577-0142 | F: +36-72-998-228 | E: logframe@logframe.hu